Huisbezoek van seniorenvoorlichter

donderdag 24 augustus 2023


70-plus? Stel je vragen aan seniorenvoorlichting

Capellenaren van 70-plus die zo gezond en zelfstandig mogelijk ouder willen worden en daar graag meer informatie over willen, kunnen hun vragen stellen aan een seniorenvoorlichter van Welzijn Capelle.

De seniorenvoorlichters zijn ervaren en getrainde vrijwilligers. Zij kunnen aan huis langskomen voor een gesprek. Zij kennen de voorzieningen in Capelle voor senioren en brengen allerlei foldermateriaal mee.

Seniorenvoorlichter Carla: ‘Wij krijgen heel verschillende vragen. Bijvoorbeeld: “Ik rij geen auto meer, welk vervoer kan ik precies gebruiken?” Of, “Koken lukt niet meer zo goed, waar kan ik maaltijden bestellen?” Of als de partner langdurig ziek is, willen mensen weten welke ondersteuning er is voor mantelzorgers. Wij kunnen op veel vragen antwoord geven, en anders vragen we de informatie op bij een van de professionals van Welzijn Capelle.’

Afspraak maken
Een afspraak maken voor een huisbezoek van de seniorenvoorlichter? Neem contact op met het Vrijwilligersinformatiepunt: vip@welzijncapelle.nu | 010 – 264 02 20.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren