Leuke dingen doen én een cadeautje

woensdag 10 mei 2023


Mantelzorg Capelle helpt jou als jonge mantelzorger om leuke dingen voor jezelf te blijven doen: binnenkort starten we met activiteiten speciaal voor jonge mantelzorgers. Bovendien krijg je een leuke verrassing als je je aanmeldt voor onze activiteiten!

 

Jonge mantelzorgers zijn natuurlijk kinderen en jongeren tussen 4 en 23 jaar. Mantelzorg Capelle start binnenkort met activiteiten voor jonge mantelzorgers van 6 – 12 jaar. Elke maand in de KinderLabs. Dan kun je bijvoorbeeld meedoen met een knutselmiddag, of lekker buiten spelen. En álle andere activiteiten van het KinderLab.

 

Elk jaar een speciaal uitje

In de Week van de mantelzorg (rond 10 november) pakken we groot uit met leuke activiteiten voor alle mantelzorgers. Dus óók voor jullie, jonge mantelzorgers! Wat, dat is nog even een verrassing. In de zomervakantie is er nog een speciaal uitje, bijvoorbeeld naar een dierenpark of pretpark.

 

Breng gezellig een vriendje mee

Wil je naar de activiteiten voor jonge mantelzorgers komen, maar heb je geen tijd? App of mail mantelzorgcoach Denise, en wie weet kan zij een oplossing bedenken. Wil je liever niet alleen komen? De eerste keer mag je een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

 

Cadeautje

Jonge mantelzorgers die zich bij Denise aanmelden voor de JMZ-activiteiten, krijgen een leuk cadeautje. Nieuwsgierig? Gauw komen dan! Meld je aan bij mantelzorgcoach Denise.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren