Mantelzorgbedankje 2023

maandag 07 augustus 2023


In de Capelse Week van de Mantelzorg kun je weer een VVV-cadeaubon ophalen bij verschillende Huizen van de Wijk. De gemeente Capelle aan den IJssel weet hoeveel goeds mantelzorgers doen, en laat zo zien dat hoe blij ze zijn met jullie.

De mantelzorgcoaches overhandigen de bon persoonlijk aan alle geregistreerde mantelzorgers. Mantelzorgcoach Danja: ‘Samen met andere collega’s van Welzijn Capelle drinken we graag een kopje koffie of thee met jullie. En natuurlijk trakteren we weer op heerlijke mini-tompouces!’

De VVV-cadeaubonnen zijn op te halen tussen 10.00 en 12.00 uur op de volgende adressen:

• Maandag 6 november: Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5
• Dinsdag 7 November: Huis van de Wijk Fascinatio, Fascinatio Boulevard 466
• Woensdag 8 november: Huis van de wijk Schollevaar, Stationsplein 20
• Donderdag 9 november: Huis van de wijk Schenkel, Bongerd 2A
• Vrijdag 10 november: Huis van de wijk Middelwatering, Lijstersingel 22A

Ophalen aan De Linie 7E
Lukt het niet om de cadeaubon op te halen in de Week van de Mantelzorg? Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 24 november is hij op te halen aan De Linie 7E (1e verdieping). Lukt ophalen helemaal niet, omdat je verder weg woont of werkt? Bel het Vrijwilligersinformatiepunt, dan noteren zij je adres. Wij doen de bon dan in de brievenbus.one routine! Wandel nét even een ander rondje; start een nieuwe serie; zoek een nieuwe podcast; ga in een nieuw koffiezaakje koffiedrinken; ontdek een nieuw spel; verander iets in je huis, of nodig iemand uit en doe samen iets wat jullie nog niet eerder deden. Zo vier je thuis tóch vakantie. Bovendien is uit je routine komen óók nog eens heel goede hersengymnastiek: daardoor leggen je hersenen nieuwe neuronenpaadjes aan.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren