Verwendag voor zieke en beperkte kinderen

maandag 19 juni 2023


26 augustus: Capelse Familie Verwendag  

De 6e Capelse Familie Verwendag is in aantocht! Kom dat zien en beleef dit avontuur mee. Op zaterdag 26 augustus 2023 opent het Isala Theater haar deuren voor een onvergetelijke dag.

Van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn gezinnen en zorgorganisaties met ernstig, ongeneeslijk of chronisch zieke of gehandicapte kinderen te gast. Er is plaats voor 150 kinderen met hun ouders, broertjes, zusjes of begeleiders.

Wat valt er allemaal te beleven?
In de sfeervol ingerichte theaterfoyer worden de gasten ontvangen en kunnen zij genieten van tal van activiteiten. Een tip van de sluier: dieren versieren, kleurplaten en tekenen, spelen met Lego, portretten maken, op de foto met diverse figuren, silent kids disco, glitter tattoo, clowns, ballonartiest, green-screen foto, schminken, patatkraam, popcorn, poffertjeskraam, snoep en meer…

Race-simulators
Zaterdag 26 augustus is de dag voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort en dan is de kwalificatie met Max Verstappen. Alle kinderen kunnen op de Verwendag hun eigen race rijden op een race-simulator. In de Grote Zaal is er de theatershow Anders met Sander. Natuurlijk is er allerlei lekkers. Er kan zelfs snoep worden geschept.

Gratis
Voor de gezinnen en hun kinderen is de toegang en deelname gratis. De kosten worden volledig gedragen door de (sponsors van) Stichting Pallieter. Zij biedt deze feestdag aan als geschenk voor al die gezinnen die dagelijks te maken hebben met de zorg voor een ziek kind. Zien we jullie ook op de Capelse Familie Verwendag?

Spelregels
Gezinnen en zorgorganisaties moeten zich van tevoren aanmelden. De dag is voor kinderen tot 16 jaar en hun gezinnen of verzorgers.
Voor meer informatie en inschrijven, neem contact op met Pallieter.

Stichting Pallieter organiseert de Verwendag met medewerking van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren