week van de jonge mantelzorger 2024

donderdag 16 mei 2024


Uitjes en activiteiten voor jonge mantelzorgers

Van 1 tot en met 7 juni is het weer Week van de jonge mantelzorger. Dan is er wat extra aandacht voor kinderen en jongeren met een ziek of beperkt familielid. Mantelzorg Capelle organiseert die week veel leuks voor deze groep. Zoals een dagje diergaarde Blijdorp, een golfclinic en een spelletjesmiddag. Gratis! Jonge mantelzorgers kunnen zich aanmelden tot woensdag 29 mei.

Op zaterdag 1 juni mogen alle jonge mantelzorgers uit Capelle aan den IJssel een dagje mee naar diergaarde Blijdorp. Maandag 3 juni is er voor de hele groep een spelletjesmiddag en pizza, en in de avond een escaperoom mantelzorgers van 12 – 24 jaar.

Een wel heel speciaal uitje is de golfclinic op woensdag 5 juni. Daar krijgt de hele groep les van golfprofessionals bij Golfclub Capelle. Ze gaan oefenen met de verschillende slagen en hoe de bal zo ver mogelijk weg te slaan. En, natuurlijk het allerbelangrijkste: de bal in één keer in de ‘hole’ zien te krijgen! Na afloop is er nog iets lekkers. Golfclub Capelle biedt deze middag gratis aan voor de jonge mantelzorgers.

week van de jonge mantelzorger 2024

Doe elke week mee!
Mantelzorg Capelle organiseert wekelijks activiteiten voor jonge mantelzorgers van 6 tot 24 jaar. Elke maandagmiddag van 15.00 – 17.00 uur zijn er activiteiten voor alle leeftijden (in de even weken in KinderLab Schollevaar, Louvre 1; in de oneven weken in Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5). Elke eerste maandag van de maand is er een chillmiddag voor 6 – 24 jaar, en van 18.00 – 20.00 uur koken én chillen voor 12 – 24 jaar.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren